Соработка|
Контакт
Најави се
Добредојдовте на ЕДНА Е МАЈКА

„Една е мајка“ е онлајн платоформа која служи како огласник за домашни производи. Тука индивидуални произведувачи на домашни производи со висок квалитет ги објавуваат своите производи, додека купувачите на лесен и прегледен начин имаат пристап на истите.

Користењето на платформата е бесплатно за сите, нема никакви трошоци ни за огласување на производите, ниту за купување на истите.

Доколку сте производител и сакате да огласите вашите производи или сакате да видите производите на вашиот омилен производител, контактирајте нѐ.

Овошје

Тестенини

Мед

Пчелни производи

Слатко и џемови

Шумски плодови

Намази

Печурки

Мед од багрем и чалија
Додадено 08.03.2021
Мед од Багрем и Чалија на Демјаница е инзвонредна храна која со својот пријатен мирис и арома физиолошки одговара на потр...
ЦЕНА
400 МКД
1кг
Природен мед со цимет
Додадено 08.03.2021
Комбинација на природен мед со цимет е смртоносно оружје за вирусите и исто така е еликсир за младоста. Двата производи се...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Чоко мед
Додадено 08.03.2021
Совршен микс на природен мед, одбрани лешници и какао е производот на Демјаница чоко мед создаден за сите возрасти посебно ...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Природен мед со ѓумбир
Додадено 08.03.2021
Комбинацијата со мед и ѓумбир делува мошне ефикасно обезбедувајќи инстантно намалување на симптомите на кашлица и го штити ...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Ливадски мед
Додадено 08.03.2021
Ливадскиот мед на Демјаница е инзвонредна храна која со својот прекрасен вкус и арома физиолошки одговара на потребите на ...
ЦЕНА
250 МКД
0.5кг
400 МКД
1кг
Мајчина Душица мед
Додадено 08.03.2021
Мајчина Душица мед на Демјаница е инзвонредна храна кој со својот појак мирис и вкус одговара на потребите на организмот п...
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Планински мед
Додадено 08.03.2021
Планинскиот мед на Демјаница е инзвонредна храна која се својот јак вкус и арома и со своите карактеристики одговара на по...
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Природен мед со полен
Додадено 08.03.2021
Полен или цветeн прав е збир на поленови зрнца кои пчелите директно го собираат од цветните растенија и со своите ензими г...
ЦЕНА
600 МКД
0.5кг
1000 МКД
1кг
Мед со саќе
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природ...
ЦЕНА
500 МКД
1кг
Мед со восочни капачиња
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со восочни капачиња во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќет...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Природен мед со таан
Додадено 08.03.2021
Медот е ризница на витамини и минерали додека пак сусамот е извор на калциум, железо, магнезиум, манган. Оваа смеса има и...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Матична млеч
Додадено 08.03.2021
Матична млеч – Пчелино млеко или Кралска храна се имињата на најблагодетниот пчелин производ!!! Матичната млеч е уникатна ...
ЦЕНА
1800 МКД
10гр
1000 МКД
5гр + 0.5кг мед
Парга - ферментиран полен (пчелин леб)
Додадено 08.03.2021
Пергата е многу квалитетен и здрав пчелин производ. Пчелата со своите ензими и со помош на микроклимата во самата пчела, по...
ЦЕНА
200 МКД
10гр
Пита природно саќе
Додадено 08.03.2021
Саќето е смеса составена од пчелин восок во кој пчелите складираат мед и полен, но се несат и ларви во шестоаголните ќелии ...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Прополис - природен антибиотик
Додадено 08.03.2021
Прополисот е природна храна и лек кој делува антивирусно, анестетичко, антибактериско и регенеративно му помага на целиот о...
ЦЕНА
70 МКД
10мл
100 МКД
20мл
150 МКД
20мл спреј
Аронија
Додадено 08.03.2021
Зрелите плодови на аронијата содржат големо количество биофеноли, танин, флавонид, антоцијани. Изворот на витамини е огроме...
ЦЕНА
200 МКД
1кг
Боровинка
Додадено 08.03.2021
Боровинките се едни од најлековитите плодови што ни ги дала природата. Малите, синовиолетови топчиња, долго време се поврзу...
ЦЕНА
300 МКД
1кг
Јагода
Додадено 08.03.2021
Јагодите се не само вкусни, но и многу корисни. Тие се употребуваат за лекување на анемија, зајакнување на крвта, а исто та...
ЦЕНА
250 МКД
1кг
Капина
Додадено 08.03.2021
Мали,слатки,вкусни а толку лековити ,капините претставуваат вистинска ризница на витамини и антиоксиданси кои благопријатно...
ЦЕНА
240 МКД
1кг
Малина
Додадено 08.03.2021
Малината е  вистински еликсир за здравје и добросостојба на целиот организам. Малините се богати пред сѐ со витамините А и...
ЦЕНА
260 МКД
1кг
Вргањ
Додадено 08.03.2021
Вргањот (науч. Boletus edulis) се смета за една од најквалитетни печурки, во однос на вкусот и хранливоста, па затоа често ...
ЦЕНА
550 МКД
Цел 1кг
400 МКД
Сецкан 1кг
Макало од лук
Додадено 07.03.2021
🧄 Домашно подготвено традиционално македонско макало од лук 🇲🇰 🧄 Идеален прилог во комбинација со месо, риба или тесте...
ЦЕНА
200 МКД
370мл
Мед и прополис
Додадено 07.03.2021
Еквивалентност на производот – 20 посто застапеност на прополис во количина рационално распределено во однос на количината....
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Прополисови капки
Додадено 07.03.2021
Еквивалентност на производот – 20 посто застапеност на прополис. Помага за отстранување на блки во грло и прочистување на ц...
ЦЕНА
100 МКД
20мл
Мед и матичен млеч
Додадено 07.03.2021
квивалентност на производот – На еден килограм мед има застапеност од 10грама матиченмлеч. Помага при регенеразија односно ...
ЦЕНА
1000 МКД
0.5кг
2000 МКД
1кг
Ливадски мед
Додадено 07.03.2021
Еквивалентност на производот – 100 посто чист и природен ливадски мед. Најдоброто од природата сега поблиску до вас.
ЦЕНА
200 МКД
0.5кг
350 МКД
1кг
Маџун домашен
Додадено 07.03.2021
Маџунот е 100% природен производ без додаток на шеќер, адитиви и конзерванси. Токму поради тоа тој претставува вистинска ри...
ЦЕНА
400 МКД
720мл
Интегрални јуфки
Додадено 07.03.2021
Крушевски домашни јуфки направени на традиционален начин со автентичен вкус како што ги правеле нашите баби и мајки. Инте...
ЦЕНА
200 МКД
1кг
1000 МКД
5кг
Jуфки
Додадено 07.03.2021
Крушевски домашни јуфки направени на традиционален начин со автентичен вкус како што ги правеле нашите баби и мајки. Бели...
ЦЕНА
180 МКД
1кг
900 МКД
5кг
Шумски мед
Додадено 07.03.2021
🐝🐝🐝 Природен планински мед од најубавиот преспански крај, од падините на планината Бигла на надморска висина од над 1000...
ЦЕНА
400 МКД
1кг