Соработка|
Контакт
Најави се

Пита природно саќе

Саќето е смеса составена од пчелин восок во кој пчелите складираат мед и полен, но се несат и ларви во шестоаголните ќелии од кои потоа се раѓаат пчелни работнички. Со џвакање мед од саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природен восок. Саќето е одлично средство за лекување настинки, делува благопријатно врз слузокожата на дишните патишта , помага во јакнење на имунитетот и се користи превентивно за лекување на синусните воспаленија напролет и наесен. Исто така џвакање на саќе со мед се препорачува и за парадентоза и крварење на непцата, за прочистување на непцата од гној, за зацврстување на непцата и за чистење на забен камен. 🍯🍯🍯

Цена:
600 МКД
1кг

Нарачај "Пита природно саќе" од Пчеларник Демјаница преку: