Соработка|
Контакт
Најави се

Прополис - природен антибиотик

Прополисот е природна храна и лек кој делува антивирусно, анестетичко, антибактериско и регенеративно му помага на целиот организам. Уште од најрани години лугето ги искористуваат придобивките што ги има прополисот. Прополисот претставува природна смолеста супстанца што пчелите ја собираат заедно со нектар и полен, а потоа ја преработуваат користејќи го секретот од нивните жлезди. Прополисот се применува при: - борба против вируси, настинки и херпеси; - парадентоза, забоболка и болки во грлото; - лечење на габични инфекции, отворени рани, изгореници и слично; - недостиг на апетит; - лекување воспалителни процеси во органите за варење,респираторни и генеколошки органи, афти, гастритис, астматичен бронхитис итн. - и делува позитивно на дијабетесот со намалување на шеќерот во крвта. Прополис капките се пијат или прскаат директно во уста или се накапуваат во лажичка мед од 3 до 7 капки 3 пати во денот пред јадење.

Цена:
70 МКД
10мл
100 МКД
20мл
150 МКД
20мл спреј

Нарачај "Прополис - природен антибиотик" од Пчеларник Демјаница преку: