Соработка|
Контакт
Најави се

Природен мед со полен

Полен или цветeн прав е збир на поленови зрнца кои пчелите директно го собираат од цветните растенија и со своите ензими го обработуваат, а помешан со природен мед започнува процес на фермантација. Поленот содржи голем број на минерали кои ги има во крвта и е извор на железо бакар и манган. Комбинација со мед и полен како што е на Демјаница е извор на енергија која делува позитивно на целиот организам. - го зголемува апетитот и го зајакнува имунолошкиот систем ; - ја зголемува силата и виталноста ; - обновување на клетките и забавување на процесот на стареење; - благородно влијае на органите за варење; - ја подобрува работата на срцето и мозокот ; - го отстранува заморот и стресот, - ја подобрува циркулацијата и го штити телото од болести

Цена:
600 МКД
0.5кг
1000 МКД
1кг

Нарачај "Природен мед со полен" од Пчеларник Демјаница преку: