Соработка|
Контакт
Најави се

Мед со саќе

Со џвакање мед со саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природен восок. Медот со саќе е одлично средство за: - лекување настинки; - делува благопријатно врз слузокожата на дишните патишта; - помага во јакнење на имунитетот; - се користи превентивно за лекување на синусните воспаленија напролет и наесен; - ги чисти забите и ја дезинфицира исната шуплина. Исто така џвакање на саќе со мед се препорачува и за парадентоза и крварење на непцата, за прочистување на непцата од гној, за зацврстување на непцата и за чистење на забен камен.

Цена:
500 МКД
1кг

Нарачај "Мед со саќе" од Пчеларник Демјаница преку: