Соработка|
Контакт
Најави се

Прополисови капки

Еквивалентност на производот – 20 посто застапеност на прополис. Помага за отстранување на блки во грло и прочистување на целиот организам од токсични и штетни микрби, вируси и влијанија. Чистење на организмот и белите дробови кај пушачи на цигари. Помага во зголемување на имунитетот. Изобилува со витамини и минерали. Начин на конзумирање Минимум три пати на ден на гладн срце, по конзумирање во наредните 20 до 30 мин да не се внесува храна и течности. Можна реакција по конзумирање: наго за искашлување како резултата за отпочнување на процесот на прочистување на организмот.

Цена:
100 МКД
20мл

Нарачај "Прополисови капки" од Пчеларство Ташеви Скоти преку: