Соработка|
Контакт
Најави се

Шумски мед

🐝🐝🐝 Природен планински мед од најубавиот преспански крај, од падините на планината Бигла на надморска висина од над 1000 метри со чиста и еколошка средина далеку од урбана средина. 🐝🐝🐝 Нудиме само шумски мед, со повеќе од 35 годишно искуство со одгледување на пчели. 🐝🐝🐝 Шумскиот мед содржи повеќе мимерални материи отколку цветните видови на мед и е богат со железо препорачлив за анемични луѓе. Медот пчелите го создаваат од цветниот сок (нектар) собран од цветовите од различни шумски плодови кои пчелите го преработуваат. 🐝🐝🐝 Шумскиот мед е најдобриот природен лек за вируси.

Цена:
400 МКД
1кг

Нарачај "Шумски мед" од Пчеларство Старковски преку:
+389 78 237 267