Соработка|
Контакт
Најави се
Пчеларник Демјаница

Пчеларник Демјаница e пчеларска фарма која со своето долгогодишно искуство на одгледување медоносни пчелни семејства карактеризирани за нашето поднебје и со својата посветеност и професионалност ги произведува сите пчелни производи. Производите се на природен начин одземени од пчелните семејства без притоа да се пастеризирани или филтрирани со што се заддржуваат сите природни својства на пчелните производи. Со дозвола од државните институции за производство и продажба со високи стандарди во нашиот погон се пакува мед, полен, прополис, матична млеч, восок. Пчелните живеалишта се распоредени на повеќе локации на Осоговските планини. Сите пчеларници се наоѓаат во еколошко чисти локации, изолирани од населените места и човечки фактори без никакво загадување во кои изобилува природа со многу лековити растенија и медоносни шуми.

Контакт:
Мед од багрем и чалија
Додадено 08.03.2021
Мед од Багрем и Чалија на Демјаница е инзвонредна храна која со својот пријатен мирис и арома физиолошки одговара на потр...
ЦЕНА
400 МКД
1кг
Природен мед со цимет
Додадено 08.03.2021
Комбинација на природен мед со цимет е смртоносно оружје за вирусите и исто така е еликсир за младоста. Двата производи се...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Чоко мед
Додадено 08.03.2021
Совршен микс на природен мед, одбрани лешници и какао е производот на Демјаница чоко мед создаден за сите возрасти посебно ...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Природен мед со ѓумбир
Додадено 08.03.2021
Комбинацијата со мед и ѓумбир делува мошне ефикасно обезбедувајќи инстантно намалување на симптомите на кашлица и го штити ...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Ливадски мед
Додадено 08.03.2021
Ливадскиот мед на Демјаница е инзвонредна храна која со својот прекрасен вкус и арома физиолошки одговара на потребите на ...
ЦЕНА
250 МКД
0.5кг
400 МКД
1кг
Мајчина Душица мед
Додадено 08.03.2021
Мајчина Душица мед на Демјаница е инзвонредна храна кој со својот појак мирис и вкус одговара на потребите на организмот п...
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Планински мед
Додадено 08.03.2021
Планинскиот мед на Демјаница е инзвонредна храна која се својот јак вкус и арома и со своите карактеристики одговара на по...
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Природен мед со полен
Додадено 08.03.2021
Полен или цветeн прав е збир на поленови зрнца кои пчелите директно го собираат од цветните растенија и со своите ензими г...
ЦЕНА
600 МКД
0.5кг
1000 МКД
1кг
Мед со саќе
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природ...
ЦЕНА
500 МКД
1кг
Мед со восочни капачиња
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со восочни капачиња во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќет...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Природен мед со таан
Додадено 08.03.2021
Медот е ризница на витамини и минерали додека пак сусамот е извор на калциум, железо, магнезиум, манган. Оваа смеса има и...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Матична млеч
Додадено 08.03.2021
Матична млеч – Пчелино млеко или Кралска храна се имињата на најблагодетниот пчелин производ!!! Матичната млеч е уникатна ...
ЦЕНА
1800 МКД
10гр
1000 МКД
5гр + 0.5кг мед
Парга - ферментиран полен (пчелин леб)
Додадено 08.03.2021
Пергата е многу квалитетен и здрав пчелин производ. Пчелата со своите ензими и со помош на микроклимата во самата пчела, по...
ЦЕНА
200 МКД
10гр
Пита природно саќе
Додадено 08.03.2021
Саќето е смеса составена од пчелин восок во кој пчелите складираат мед и полен, но се несат и ларви во шестоаголните ќелии ...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Прополис - природен антибиотик
Додадено 08.03.2021
Прополисот е природна храна и лек кој делува антивирусно, анестетичко, антибактериско и регенеративно му помага на целиот о...
ЦЕНА
70 МКД
10мл
100 МКД
20мл
150 МКД
20мл спреј