Соработка|
Контакт
Најави се

Природен мед со ѓумбир

Комбинацијата со мед и ѓумбир делува мошне ефикасно обезбедувајќи инстантно намалување на симптомите на кашлица и го штити организамот од сите видови на настинки. Ѓумбирот се користел како зачин во минанотот а денес кога веќе се знае за неговото позитивно влијание врз организамот се користи и во медицината. Оваа комбинација го зајакнува целиот организам, - Помага во варењето на храната; - Помага при проблеми со дишните патишта; - Ги намалува симптомите на астма; - Природен аналгетик, помага за смирување на главоболка и мигрена; - Ги намалува менструалните болки и грчевите; - Ја забрзува циркулацијата на крвта; - Се користи за детоксикација – прочистување на целиот организам;

Цена:
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг

Нарачај "Природен мед со ѓумбир" од Пчеларник Демјаница преку: