Соработка|
Контакт
Најави се

Чоко мед

Совршен микс на природен мед, одбрани лешници и какао е производот на Демјаница чоко мед создаден за сите возрасти посебно за најмладите. Оваа комбинација претставува изворн на енергија за сите спортски или умствени активности. - ја зголемува физичката издржливост; - ја зголемува концентрацијата и помнењето; - го намалува крвниот притисок и висината на холестеролот во крвта; - го подобрување на кардиоваскуларното здравје; - ја намалува желбата за слатко. Со секојдневно користење на ЧокоМед како што е производот на Демјаница му овозможувате благородно дејство на целиот организам.

Цена:
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг

Нарачај "Чоко мед" од Пчеларник Демјаница преку: