Соработка|
Контакт
Најави се

Jуфки

Крушевски домашни јуфки направени на традиционален начин со автентичен вкус како што ги правеле нашите баби и мајки. Белите јуфки се изработени од бело брашно Т-400, млеко 3,2% м.м., УВ-дезинфицирани јајца и сол. Може да ги приготвите на различни начини, а идеи да исцрпите од фотографиите.

Цена:
180 МКД
1кг
900 МКД
5кг

Нарачај "Jуфки" од Крушевски домашни јуфки преку: