Соработка|
Контакт
Најави се

Природен мед со цимет

Комбинација на природен мед со цимет е смртоносно оружје за вирусите и исто така е еликсир за младоста. Двата производи се традиционални на сите континенти и добро познати на старите цивилизации во Европа, Индија како и Кина. Денес ефектот на оваа комбинација е добро познат и научно докажан. Медот е најбогатата храна на планетата додека пак циметот е богат со витамин Ц и Е, содржи калциум, калиум, фосфор, натриум, магнезиум... Оваа комбинација помага за: - Срцеви болести; - Артритис; - Нормализирање на холестеролот; - Се користи против бактериски инфекции; - Инфекции на мочниот меур; - Го намалува стареењето; - Помага при намалување на тежината; Може да се користи директно по една до две супени лажици наутро половина час пред јадење и навечер половина час пред спиење или може да се разреди во филџан со млака вода.

Цена:
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг

Нарачај "Природен мед со цимет" од Пчеларник Демјаница преку: