Соработка|
Контакт
Најави се

Интегрални јуфки

Крушевски домашни јуфки направени на традиционален начин со автентичен вкус како што ги правеле нашите баби и мајки. Интегралните јуфки се изработени од интегрално пченично брашно, млеко 3,2% м.м., УВ-дезинфицирани јајца и сол. Може да ги приготвите на различни начини, а идеи да исцрпите од фотографиите.

Цена:
200 МКД
1кг
1000 МКД
5кг

Нарачај "Интегрални јуфки" од Крушевски домашни јуфки преку: