Соработка|
Контакт
Најави се

Парга - ферментиран полен (пчелин леб)

Пергата е многу квалитетен и здрав пчелин производ. Пчелата со своите ензими и со помош на микроклимата во самата пчела, поленот го складираат во восочните ќелии во кои после некое време тој созрева и ферментира во што прераснува во Перга. Овој производ е богат со микроорганизми, ензими, протеини, аминокиселини, јагленохидрати и со многу витамини. - Помага за зајакнување на имуниот систем ; - Помага против алергии ; - Помага за подобро памнење и работа на мозокот; - Кај мажите помага против простата ; - Помага во одбрана од вируси ; - Против анемија и помага за подобар апетит ; - Помага во регулирање на цревната флора ; - Ја подобрува психофизичката кондиција на целото тело.

Цена:
200 МКД
10гр

Нарачај "Парга - ферментиран полен (пчелин леб)" од Пчеларник Демјаница преку: