Соработка|
Контакт
Најави се
Мед од багрем и чалија
Додадено 08.03.2021
Мед од Багрем и Чалија на Демјаница е инзвонредна храна која со својот пријатен мирис и арома физиолошки одговара на потр...
ЦЕНА
400 МКД
1кг
Природен мед со цимет
Додадено 08.03.2021
Комбинација на природен мед со цимет е смртоносно оружје за вирусите и исто така е еликсир за младоста. Двата производи се...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Чоко мед
Додадено 08.03.2021
Совршен микс на природен мед, одбрани лешници и какао е производот на Демјаница чоко мед создаден за сите возрасти посебно ...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Природен мед со ѓумбир
Додадено 08.03.2021
Комбинацијата со мед и ѓумбир делува мошне ефикасно обезбедувајќи инстантно намалување на симптомите на кашлица и го штити ...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Ливадски мед
Додадено 08.03.2021
Ливадскиот мед на Демјаница е инзвонредна храна која со својот прекрасен вкус и арома физиолошки одговара на потребите на ...
ЦЕНА
250 МКД
0.5кг
400 МКД
1кг
Мајчина Душица мед
Додадено 08.03.2021
Мајчина Душица мед на Демјаница е инзвонредна храна кој со својот појак мирис и вкус одговара на потребите на организмот п...
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Планински мед
Додадено 08.03.2021
Планинскиот мед на Демјаница е инзвонредна храна која се својот јак вкус и арома и со своите карактеристики одговара на по...
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Природен мед со полен
Додадено 08.03.2021
Полен или цветeн прав е збир на поленови зрнца кои пчелите директно го собираат од цветните растенија и со своите ензими г...
ЦЕНА
600 МКД
0.5кг
1000 МКД
1кг
Мед со саќе
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природ...
ЦЕНА
500 МКД
1кг
Мед со восочни капачиња
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со восочни капачиња во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќет...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Природен мед со таан
Додадено 08.03.2021
Медот е ризница на витамини и минерали додека пак сусамот е извор на калциум, железо, магнезиум, манган. Оваа смеса има и...
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Пита природно саќе
Додадено 08.03.2021
Саќето е смеса составена од пчелин восок во кој пчелите складираат мед и полен, но се несат и ларви во шестоаголните ќелии ...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Мед и прополис
Додадено 07.03.2021
Еквивалентност на производот – 20 посто застапеност на прополис во количина рационално распределено во однос на количината....
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Мед и матичен млеч
Додадено 07.03.2021
квивалентност на производот – На еден килограм мед има застапеност од 10грама матиченмлеч. Помага при регенеразија односно ...
ЦЕНА
1000 МКД
0.5кг
2000 МКД
1кг
Ливадски мед
Додадено 07.03.2021
Еквивалентност на производот – 100 посто чист и природен ливадски мед. Најдоброто од природата сега поблиску до вас.
ЦЕНА
200 МКД
0.5кг
350 МКД
1кг
Шумски мед
Додадено 07.03.2021
🐝🐝🐝 Природен планински мед од најубавиот преспански крај, од падините на планината Бигла на надморска висина од над 1000...
ЦЕНА
400 МКД
1кг