Соработка|
Контакт
Најави се
Природен мед со полен
Додадено 08.03.2021
Полен или цветeн прав е збир на поленови зрнца кои пчелите директно го собираат од цветните растенија и со своите ензими г...
ЦЕНА
600 МКД
0.5кг
1000 МКД
1кг
Мед со саќе
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природ...
ЦЕНА
500 МКД
1кг
Мед со восочни капачиња
Додадено 08.03.2021
Со џвакање мед со восочни капачиња во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќет...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Матична млеч
Додадено 08.03.2021
Матична млеч – Пчелино млеко или Кралска храна се имињата на најблагодетниот пчелин производ!!! Матичната млеч е уникатна ...
ЦЕНА
1800 МКД
10гр
1000 МКД
5гр + 0.5кг мед
Парга - ферментиран полен (пчелин леб)
Додадено 08.03.2021
Пергата е многу квалитетен и здрав пчелин производ. Пчелата со своите ензими и со помош на микроклимата во самата пчела, по...
ЦЕНА
200 МКД
10гр
Пита природно саќе
Додадено 08.03.2021
Саќето е смеса составена од пчелин восок во кој пчелите складираат мед и полен, но се несат и ларви во шестоаголните ќелии ...
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Прополис - природен антибиотик
Додадено 08.03.2021
Прополисот е природна храна и лек кој делува антивирусно, анестетичко, антибактериско и регенеративно му помага на целиот о...
ЦЕНА
70 МКД
10мл
100 МКД
20мл
150 МКД
20мл спреј
Мед и прополис
Додадено 07.03.2021
Еквивалентност на производот – 20 посто застапеност на прополис во количина рационално распределено во однос на количината....
ЦЕНА
300 МКД
0.5кг
600 МКД
1кг
Прополисови капки
Додадено 07.03.2021
Еквивалентност на производот – 20 посто застапеност на прополис. Помага за отстранување на блки во грло и прочистување на ц...
ЦЕНА
100 МКД
20мл
Мед и матичен млеч
Додадено 07.03.2021
квивалентност на производот – На еден килограм мед има застапеност од 10грама матиченмлеч. Помага при регенеразија односно ...
ЦЕНА
1000 МКД
0.5кг
2000 МКД
1кг