Соработка|
Контакт

Мед и прополис

Еквивалентност на производот – 20 посто застапеност на прополис во количина рационално распределено во однос на количината. Помага за отстранување на блки во грло и прочистување на целиот организам од токсични и штетни микрби, вируси и влијанија. Чистење на организмот и белите дробови кај пушачи на цигари. Помага во зголемување на имунитетот. Изобилува со витамини и минерали.

Начин на конзумирање

Минимум три пати на ден на гладн срце, по конзумирање во наредните 20 до 30 мин да не се внесува храна и течности. Можна реакција по конзумирање: наго за искашлување како резултата за отпочнување на процесот на прочистување на организмот.

Голема тегла – 1кг.600ден.
Мала тегла – 0.5кг.300ден.