Соработка|
Контакт

Капина

Мали,слатки,вкусни а толку лековити ,капините претставуваат вистинска ризница на витамини и антиоксиданси кои благопријатно делуваат на целокупното здравје.

Тие помагаат при лекување на анемија,дијабетес,гојазност,проблеми со усната шуплина,афти,грип,настинка,вистински антиоксиданс кој штити од канцер и уште многу други здраствени состојби. Свежите капини се берат од средината на Август се до крајот на Сепрември,а замрзнати ги има преку цела година.

Слатка капина рачно берена од Кожуф планина.

Капина – 1кг.240ден.