Соработка|
Контакт

Интегрални јуфки

Крушевски домашни јуфки направени на традиционален начин со автентичен вкус како што ги правеле нашите баби и мајки.

Интегралните јуфки се изработени од интегрално пченично брашно, млеко 3,2% м.м., УВ-дезинфицирани јајца и сол. Може да ги приготвите на различни начини, а идеи да исцрпите од фотографиите.

1кг интегрални јуфки200ден.
5кг интегрални јуфки1000ден.