Соработка|
Контакт

Jуфки

Крушевски домашни јуфки направени на традиционален начин со автентичен вкус како што ги правеле нашите баби и мајки.

Белите јуфки се изработени од бело брашно Т-400, млеко 3,2% м.м., УВ-дезинфицирани јајца и сол. Може да ги приготвите на различни начини, а идеи да исцрпите од фотографиите.

1кг јуфки180ден.
5кг јуфки900ден.