Соработка|
Контакт

Мед со восочни капачиња

Со џвакање мед со восочни капачиња во нашиот организам директно се разградуваат активни материи кои ѓи содржи медот и саќето од природен восок.

Восочните капачиња се одлично средство за лекување настинки, делува благопријатно врз слузокожата на дишните патишта, помага во јакнење на имунитетот и се користи превентивно за лекување на синусните воспаленија напролет и наесен.

Исто така џвакање на восочни капачиња со мед се препорачува и за парадентоза и крварење на непцата, за прочистување на непцата од гној, за зацврстување на непцата и за чистење на забен камен.

Голема тегла - 600 денари.