Соработка|
Контакт

Природен мед со таан

Медот е ризница на витамини и минерали додека пак сусамот е извор на калциум, железо, магнезиум, манган.

Оваа смеса има изобилие на витамини А, Е и Б, минерали како и омега 3 и омега 6 масни киселини. Заради високата хранлива вредност на оваа смеса се препорачува да се конзумира наутро на гладен стомак.

Оваа комбинација :

  • Го зајакнува имунитетот;
  • Го регулира холестеролот;
  • Го намалува крвниот притисок;
  • Го подобрува квалитетот на кожата;
  • Ја регулира нередовната столица;
  • Ја намалува желбата за слатко;
  • Ја зголемува физичката издржливост;
  • Помага при гастритис, колитис и чир.

Мед со таан 1кг.600ден.
Мед со таан 0.5кг.300ден.