Соработка|
Контакт

Природен мед со ѓумбир

Комбинацијата со мед и ѓумбир делува мошне ефикасно обезбедувајќи инстантно намалување на симптомите на кашлица и го штити организамот од сите видови на настинки. Ѓумбирот се користел како зачин во минанотот а денес кога веќе се знае за неговото позитивно влијание врз организамот се користи и во медицината. Оваа комбинација го зајакнува целиот организам,

  • Помага во варењето на храната;
  • Помага при проблеми со дишните патишта;
  • Ги намалува симптомите на астма;
  • Природен аналгетик, помага за смирување на главоболка и мигрена;
  • Ги намалува менструалните болки и грчевите;
  • Ја забрзува циркулацијата на крвта;
  • Се користи за детоксикација – прочистување на целиот организам;

Мед со ѓумбир – 1кг.600ден.
Мед со ѓумбир – 0.5кг.300ден.