Соработка|
Контакт

Чоко мед

Совршен микс на природен мед, одбрани лешници и какао е производот на Демјаница чоко мед создаден за сите возрасти посебно за најмладите. Оваа комбинација претставува изворн на енергија за сите спортски или умствени активности.

  • ја зголемува физичката издржливост;
  • ја зголемува концентрацијата и помнењето;
  • го намалува крвниот притисок и висината на холестеролот во крвта;
  • го подобрување на кардиоваскуларното здравје;
  • ја намалува желбата за слатко.

Со секојдневно користење на ЧокоМед како што е производот на Демјаница му овозможувате благородно дејство на целиот организам.

Чоко мед - 1kg. - 600ден.
Чоко мед - 1/2kg. - 300ден.