Соработка|
Контакт

Природен мед со цимет

Комбинација на природен мед со цимет е смртоносно оружје за вирусите и исто така е еликсир за младоста.

Двата производи се традиционални на сите континенти и добро познати на старите цивилизации во Европа, Индија како и Кина. Денес ефектот на оваа комбинација е добро познат и научно докажан. Медот е најбогатата храна на планетата додека пак циметот е богат со витамин Ц и Е, содржи калциум, калиум, фосфор, натриум, магнезиум...

Оваа комбинација помага за:

  • Срцеви болести;
  • Артритис;
  • Нормализирање на холестеролот;
  • Се користи против бактериски инфекции;
  • Инфекции на мочниот меур;
  • Го намалува стареењето;
  • Помага при намалување на тежината;

Може да се користи директно по една до две супени лажици наутро половина час пред јадење и навечер половина час пред спиење или може да се разреди во филџан со млака вода.

1кг Мед со цимет600ден.
0.5кг Мед со цимет300ден.