Соработка|
Контакт
Шумски плодови Македонија

Нашите плодови се од македонското поднебје ,поточно рачно берени шумски плодови од Кожуф планина.Ние сме достапна он-лајн продавница за нарачки,можете да не контактирате на нашите профили или на телефонскиот број оставени во прилог.

Капинка и малинка микс

Подигнувањето на производите е секој работен ден од понеделник до сабота од 09 до 21часот во Ѓорче Петров на главната улица во зградата(до салон за мебел NATUZZI ) со претходна најава.

Во недела вршиме достава на бараните производи до вашите домови. Доставата до адреса се наплаќа 100 денари.

Јагода
Додадено 03.02.2021
Јагодите се не само вкусни, но и многу корисни.
ЦЕНА
250 МКД
1кг
Аронија
Додадено 03.02.2021
Зрелите плодови на аронијата содржат големо количество биофеноли, танин, флавонид, антоцијани.
ЦЕНА
200 МКД
1кг
Капина
Додадено 03.02.2021
Мали,слатки,вкусни а толку лековити ,капините претставуваат вистинска ризница на витамини и антиоксиданси.
ЦЕНА
240 МКД
1кг
Малина
Додадено 03.02.2021
Малината е  вистински еликсир за здравје и добросостојба на целиот организам.
ЦЕНА
260 МКД
1кг
Боровинка
Додадено 03.02.2021
Боровинките се едни од најлековитите плодови што ни ги дала природата.
ЦЕНА
300 МКД
1кг
Вргањ
Додадено 03.02.2021
Вргањот (науч. Boletus edulis) се смета за една од најквалитетни печурки.
ЦЕНА
550 МКД
1кг
400 МКД
1кг сецкан