Соработка|
Контакт
Пчеларник Демјаница

Пчеларник Демјаница e пчеларска фарма која со своето долгогодишно искуство на одгледување медоносни пчелни семејства карактеризирани за нашето поднебје и со својата посветеност и професионалност ги произведува сите пчелни производи.

Производите се на природен начин одземени од пчелните семејства без притоа да се пастеризирани или филтрирани со што се заддржуваат сите природни својства на пчелните производи. Со дозвола од државните институции за производство и продажба со високи стандарди во нашиот погон се пакува мед, полен, прополис, матична млеч, восок.

Пчелните живеалишта се распоредени на повеќе локации на Осоговските планини. Сите пчеларници се наоѓаат во еколошко чисти локации, изолирани од населените места и човечки фактори без никакво загадување во кои изобилува природа со многу лековити растенија и медоносни шуми.

Контакт:
Мајчина Душица мед
Додадено 03.02.2021
Мајчина Душица мед на Демјаница се користи секојдневно за зајакнување на имунитетот.
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Мед од багрем и чалија
Додадено 03.02.2021
Медот од Багрем и Чалија го зајакнува имунолошкиот систем и помага за зголемување на физичката и менталнат сила.
ЦЕНА
400 МКД
1кг
Планински мед
Додадено 03.02.2021
Планинскиот мед на Демјаница има големо антибактериско и антивоспалително дејство.
ЦЕНА
450 МКД
1кг
Мед со саќе
Додадено 03.02.2021
Со џвакање мед со саќе во нашиот организам директно се разградуваат активни материи...
ЦЕНА
500 МКД
1кг
Природен мед со цимет
Додадено 22.01.2021
Комбинација на природен мед со цимет е смртоносно оружје за вирусите
ЦЕНА
600 МКД
1кг
300 МКД
0.5кг
Чоко мед
Додадено 22.01.2021
Совршен микс на природен мед, одбрани лешници и какао
ЦЕНА
600 МКД
1кг
300 МКД
0.5кг
Природен мед со ѓумбир
Додадено 22.01.2021
Комбинацијата со мед и ѓумбир за намалување на симптомите на кашлица и заштита од настинки.
ЦЕНА
600 МКД
1кг
300 МКД
0.5кг
Ливадски мед
Додадено 22.01.2021
Ливадскиот мед помага за брзо зајакнување на имунитетот, го зголемува хемоглобинот.
ЦЕНА
400 МКД
1кг
250 МКД
0.5кг
Природен мед со полен
Додадено 22.01.2021
Комбинација со мед и полен како што е на Демјаница е извор на енергија која делува позитивно на целиот организам.
ЦЕНА
1000 МКД
1кг
600 МКД
0.5кг
Природен мед со таан
Додадено 22.01.2021
Медот е ризница на витамини и минерали додека пак сусамот е извор на калциум, железо, магнезиум, манган.
ЦЕНА
600 МКД
1кг
300 МКД
0.5кг
Мед со восочни капачиња
Додадено 22.01.2021
Восочните капачиња се одлично средство за лекување настинки како и јакнење на имунитетот.
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Матична млеч
Додадено 22.01.2021
Матична млеч – Пчелино млеко или Кралска храна се имињата на најблагодетниот пчелин производ!!!
ЦЕНА
1800 МКД
10гр
1000 МКД
5гр + 0.5кг мед
Парга - ферментиран полен (пчелин леб)
Додадено 22.01.2021
Пергата е многу квалитетен и здрав пчелин производ.
ЦЕНА
200 МКД
10гр
Пита природно саќе
Додадено 22.01.2021
Саќето е смеса составена од пчелин восок во кој пчелите складираат мед и полен, но се несат и ларви во шестоаголните ќелии од кои потоа се раѓаат пчелни работнички.
ЦЕНА
600 МКД
1кг
Прополис - природен антибиотик
Додадено 22.01.2021
За зајакнување на вашиот имунитет користете го прополисот секојдневно како дел од вашата исхрана.
ЦЕНА
70 МКД
10мл
100 МКД
20мл
150 МКД
20мл спреј